Vereniging

Aarschot.link

Fabriekstraat 1
3200 Aarschot

Aarschot.link is het oudere broertje van Mixed. we zijn er voor mannen uit Aarschot en omstreken die (ook) van mannen houden. We bieden elke eerste dinsdag van de maand een praatcafé aan dat openstaat voor iedereen die graag in een ontspannen en leuke sfeer anderen wil leren kennen of net terug te ontmoeten. Heb je nood aan een persoonlijk gesprek? Dan kan je beroep doen op onze onthaalwerking.

Verder vinden we dat je je op geen enkel moment hoeft te vervelen dus daarom organiseren wij voor jullie allerlei ontspannende, sportieve en culturele evenementen. Ook willen we jullie blijvend informeren over thema’s die ons en jullie nauw aan het hart liggen zoals holebi-adoptie, holebihuwelijk, hiv, gelijkekansenbeleid en zoveel meer.

Zoals je merkt is er dus heel wat te beleven en te doen dus kom zeker eens langs op een van onze activiteiten of check onze site voor meer info. Aarschot.link is vooral een groep toffe mensen waar iedereen welkom is. De nadruk ligt niet op anders zijn maar op jezelf zijn en je amuseren.


1ste dinsdag Praatcafé

Agenda