Vereniging

Break Out Leuven

Diestsesteenweg 24
3010 Kessel-Lo
T: 0494/45.21.99

Holebi en sportief? Dan ben je welkom bij Break Out, waar je kunt volleyballen of badmintonnen. Beide sporten worden op recreatief niveau beoefend, maar er is wel een trainer om vooruitgang te kunnen boeken. Naast de trainingen wordt regelmatig deelgenomen aan wedstrijden en toernooien. Iedereen is welkom, kom dus zeker eens kijken!

Momenteel bestaan we uit een tiental spelers van verschillende leeftijden en spelniveaus. We bieden je een wekelijkse training (met ervaren trainer), regelmatig wedstrijden in binnen -en buitenland, en natuurlijk ook veel fun naast het veld. Eigenlijk kan iedereen komen meetrainen die gay-friendly is en die zin heeft om mee te komen spelen, zelfs wanneer je basis van deze sport miniem is. We hebben spelers van verschillende niveaus.

Belangrijk om weten is dat we een ploeg zijn die eerder recreatief speelt. Al doen we wel mee aan verschillende tornooien, waar we uiteraard spelen om te winnen. Je hoeft dus geen afgetrainde sportbink te zijn (mag natuurlijk altijd).


dinsdag Volleybal
dinsdag Badminton

Agenda